Nu skal teknikken designes modulært

DIGITAL OMSTILLING B&O har netop lanceret en ny mobil højttaler, der er designet til at holde mange år – selvom den teknologiske udvikling løber hastigt videre. Apparatet er modulært opbygget, så delene let kan repareres eller udskiftes i takt med, at nye digitale formater og software stiller andre krav til elektronikken.

Beosound Level er designet til at kunne opgraderes og adskilles
Beosound Level er designet til at kunne opgraderes og adskilles
Peter Hesseldahl

Det er muligt, at man har givet 50.000 kroner for et smukt B&O-fjernsyn, men hvad nytter det, når teknologien udvikler sig så hurtigt, at billedet allerede et par efter står langt flottere på et nyt koreansk TV til en tiendedel af prisen? 

Hvis man vil have den seneste teknologi, kan det bedre betale sig bare at købe billige apparater og skifte dem ud, når der kommer nye funktioner.   

Det er et grundlæggende dilemma for B&O: B&O’s særlige kvalitet er nok så meget at være en tidløs klassiker; et lækkert designermøbel, som kan holde i årevis. Men elektronikken og de digitale medier udvikler sig med eksponentiel hast.

Dokumentation

Torsten Valeur

 

Torsten Valeur er en af B&O’s mest benyttede designere, gennem 25 år har han været med til at formgive en stor del af B&O’s fjernsyn, musikanlæg og højttalere.
Valeur var partner hos en anden central B&O-designer, David Lewis’ tegnestue, som han har overtaget efter Lewis’ død.





Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu



Mandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024