Jens Reiermann har arbejdet som journalist, redaktionssekretær og redaktør siden 1985. Han har været redaktør på flere fagblade, været politisk reporter på Dagbladet Information, dækket EU og været redaktionssekretær på Orientering i P1.
Siden september 2008 har han arbejdet for Mandag Morgen, hvor han særligt dækker velfærd. Ved siden af det journalistiske arbejde har han været medforfatter på to bøger, debatbogen Borgerlige Ord Efter Revolutionen og en undervisningsbog om euroen, ’eurofact.dk’. Han har været kursusleder på Update, Center for Journalistisk Kompetenceudvikling og udarbejdet informationsmateriale om EU for Folketinget og for Folketingets EU-Oplysning.
Jens er uddannet i samfundsfag fra Københavns Universitet i 1985.
Kun få personer i Danmark og har så indgående og detaljeret kendskab til velfærdssamfundets maskinrum som Torben K. Andersen. Han beskæftiger sig med et bredt felt af områder som sundhed, økonomi, arbejdsmarked, socialpolitik, forebyggelse, offentlig innovation og andre dele af velfærdssamfundet. Torben har arbejdet i 30 år som politisk journalist og redaktør på forskellige medier som Aktuelt, Dagen, Jyllands-Posten, Mandat og siden 2006 hos Mandag Morgen.
Mette Frederiksen til kamp for det arbejdende Danmark
Hvis statsminister Mette Frederiksen havde haft skjorte på under den store reform-konference i Fredericia, ville hun have smøget ærmerne op. Hun sagde godt nok ikke, at arbejde adler, men det var tæt på. Velkommen til kulturkampen for et Danmark, hvor det vigtigste er at have et arbejde – også for indvandrerkvinder fra ikke-vestlige lande og de 45.000 unge uden job eller uddannelse.
Det blev en slags Aarhus-historie, der for alvor fæstnede sig i hukommelsen.
Den blev første gang fortalt på den session om integration, som udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) styrede på regeringens store reform-konference i Fredericia om ‘Fremtidens Danmark’, som fandt sted tirsdag.
På scenen ved siden af ministeren sad uddannelseschef i Arriva, Jakob Thykier. Selskabet er en smeltedigel af mangfoldighed. Blandt de ansatte finder vi både kristne, muslimer, buddhister, hinduer og jøder. Men Jens Thykier kan sagtens bruge endnu flere buschauffører. Og meget gerne kvinder fra ikkevestlige lande.