Ansvarshavende chefredaktør på Mandag Morgen og en del af Alrow Medias danske ledelse. Sidder i Advisory Boards for gravercenter.dk på DMJX og Klimasamlingen på KU. Baggrund som undersøgende journalistik indenfor især økonomi og erhverv. Tidligere journalist på Jyllands-Posten, TV2-Nyhederne, Ugebrevet A4, vært og redaktør på P1 Dokumentar, erhvervsredaktør i DR Nyheder, redaktionschef på P1 Morgen og redaktør for et tværeuropæiske graveprojekt om svindel med udbytteskat og dokumentaren 'Mændene, der plyndrede Europa'.Tidl. formand for FUJ-prisens jury. næstformand i Foreningen for Undersøgende Journalistik (FUJ) og censor på journalistuddannelsen på RUC og evalueringspanelet for DMJX.
Hvor let kan russerne hacke vores elnet?
Efter Ruslands nye, aggressive linje er det blevet ministerbusiness at få styr på it-sikkerheden i vores energiinfrastruktur.
Angrebet på gasrørledninger i Østersøen er en påmindelse om, at moderne krig kan føres på mange andre måder end med tanks og missiler. Men hvis Putin virkelig ønsker at ramme Danmarks kritiske infrastruktur, så findes der en anden og mere diskret vej.
Mens de spektakulære gaseksplosioner under havet skabte stor forvirring og frygt, men lille skade på forsyningssikkerheden, så er det lige omvendt med et cyberangreb på infrastrukturen: Lammer man elnettet, kan man på én gang ramme både lys, varme, trafik, internet, mobilkommunikation og et antal andre samfundskritiske funktioner. Det viste russerne, da de i 2015 mørklagde 80.000 ukrainske husstande med et hackerangreb.
Som et knudepunkt i det europæiske el- og naturgasnet er den danske energisektor et interessant mål for Putin. Center for Cybersikkerhed vurderer truslen mod den danske energisektors it-systemer som meget høj, hvilket er det højest mulige trusselsniveau.