Prioriter forebyggelse nu, Sophie Løhde!

Danskernes sundhed går den forkerte vej på en række områder. Alligevel fylder forebyggelse ikke meget i Sundhedsstrukturkommissionens rapport. Nu appellerer en række organisationer i deres høringssvar til regeringen om at styrke forebyggelse som led i den kommende sundhedsreform.

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix
Torben K. Andersen

En stribe af sundhedsvæsenets centrale aktører sender nu en klar opfordring til indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde (V).

De opfordrer hende til at prioritere og styrke forebyggelse som led i regeringens sundhedsreform for at lette presset på sygehusene og mindske danskernes behov for lægebesøg.

Lægeforeningen vil kraftigt opfordre regeringen til, at den brede forebyggelsesindsats får et stærkt aftryk i et udspil til sundhedsreform.

Camilla Noelle Rathcke
Formand for Lægeforeningen

Det fremgår af de mange høringssvar til Sundhedsstrukturkommissionens anbefalinger, som regeringen er ved at gennemgå i disse dage for at få input til deres kommende reformudspil.




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu



Mandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024